Ik wil verkopen

Blinqed is een superinnovatieve tool, ontwikkeld om de volledige foodserviceketen efficiënter te maken. Wij zorgen voor snelheid en wendbaarheid. Voor vernieuwing en efficiency. Zonder drempels en beperkingen, maar met ongekende meerwaarde voor alle partijen. Of je nu al een webshop hebt óf nog moet beginnen met automatiseren. Samen met de sector veranderen wij businessmodellen die in- en verkoopprocessen eenvoudiger, efficiënter én leuker maken. En dat doen we volledig onafhankelijk.

Altijd zichtbaar, altijd traffic

Een drukke winkelstraat

Met een webshop ben je online en kunnen klanten dag en nacht bij je bestellen. Dat is goed! Maar… klanten moeten bewust naar jou toe komen. Wat nu als er dag en nacht nieuwe klanten bij je binnen kunnen stappen? Net zoals een echte winkel in een drukke winkelstraat — maar 24/7 en dan online. Dat is één van de dingen die Blinqed biedt ten opzichte van een reguliere webshop. Altijd zichtbaar. Altijd traffic.

BLI19004 Artboard 302x 100

Ultieme gebruikerservaring

In no time zaken doen

Niemand heeft zin om handleidingen door te moeten spitten. Je klanten al helemaal niet. Bij Blinqed zijn zowel jij als je klanten in een handomdraai online en hoef je geen tijd te verdoen aan eindeloze registratieformulieren, maar kun je binnen no time zaken doen.

BLI19004 Artboard 302x 100

Promotietools

Dynamische prijzen

Prijsafspraken en aanbiedingen beheer je eenvoudig op product- en klantniveau, zodat jouw klanten enkel hun eigen prijzen zien. Zo zie je precies welke acties er lopen en kun je gemakkelijk inspelen op die onverwachte hittegolf, een gewonnen voetbalwedstrijd óf net op tijd die Kerstaanbieding online zetten (oeps). Upselling was nog nooit zo eenvoudig met onze opvallende wijze van communiceren.

BLI19004 Artboard 302x 100

Levercondities beheren

Op de minuut nauwkeurig

Niet al jouw producten hebben dezelfde levertijd, maar jouw afnemers houden daar geen rekening mee. No worries, stel per product in op welke dagen ze geleverd kunnen worden, afhankelijk van het moment waarop jouw klant zijn bestelling plaatst.

BLI19004 Artboard 302x 100

Perfecte productpresenatie

Waar het om draait

Hoe beter je producten gepresenteerd worden, hoe hoger het orderbedrag. Blinqed combineert gebruiksgemak met smaakvol en overzichtelijk design waardoor je producten op de best mogelijke wijze gepresenteerd worden. Bovendien is het met Blinqed heel eenvoudig om ook je long tail assortiment onder de aandacht te brengen van jouw huidige klanten.

BLI19004 Artboard 302x 100

Orderfrequentie verhogen

Extra zichtbaarheid

Een afnemer koopt méér in dan enkel groente, vlees, vis, drank of dkw. Met Blinqed kom je vaker in het vizier van je huidige klanten. Want ook als ze niet voornemens zijn om bij jou te gaan bestellen, komen ze tóch in aanraking met je producten.

BLI19004 Artboard 302x 100

Slimme distributie-oplossingen

Van A naar B

Steden slibben dicht, distributie wordt duurder en marges staan onder druk. Blinqed werkt samen met jou aan een oplossing.

BLI19004 Artboard 302x 100

Meer klantcontact en klantenbinding

Bestellen wordt weer leuk!

Het klinkt op het eerste gehoor misschien raar: een online bestelsysteem voor je klanten dat bijdraagt aan persoonlijk klantcontact. Maar het is echt zo, want met Blinqed wordt bestellen weer leuk en veel minder tijdrovend voor je klanten. Zo houd jij meer tijd over voor persoonlijk klantcontact. En dankzij onze slimme tools creëer je bovendien meer klantenbinding.

BLI19004 Artboard 302x 100

Professionelere samenwerking

Help jezelf... en je klanten!

Blinqed maakt het gebruik van Whatsapp, e-mail en fax overbodig. Zo win je tijd, maak je minder fouten én heb je overzicht over alle lopende zaken. En door de betere samenwerking heeft ook jouw klant voordeel van jouw professionaliseringsslag.

Zo kun je WhatsApp weer gaan gebruiken zoals het bedoeld is: flauwe plaatjes naar je klanten appen.

BLI19004 Artboard 302x 100

Integraties met je huidige systemen

Vereenvoudig je proces

Werken met Blinqed is een vereenvoudiging van je proces, geen vervanging. Blinqed kan gekoppeld worden aan nagenoeg alle systemen die elk doen waar ze goed in zijn. Voor een vaste prijs per jaar, ongeacht je hoeveelheid klanten en orders. Zo bespaar je al snel € 10.000 per jaar en hou je bovendien meer tijd over voor waar het om draait: jouw klanten.

BLI19004 Artboard 302x 100

Gratis account

The best things in life are free

Wil je liever (nog) niet koppelen aan je ERP-software? Geen probleem: Blinqed is zonder integratie koppeling gratis te gebruiken. Je kunt dus zo een account aanmaken en via good old Excel je productcatalogus klaar zetten en bestellingen in ontvangst nemen. Ook alle overige, slimme tools van Blinqed zijn gratis en vrijblijvend te gebruiken. Zonder beperkingen of addertjes onder het gras. Want bij Blinqed zijn we graag duidelijk en transparant.

BLI19004 Artboard 302x 100

Vraag een gratis account aan!

Overtuigd van de voordelen van Blinqed? Vraag dan een gratis account aan en ga meteen aan de slag!

Vraag een gratis account aan! ›

De meest gestelde vragen over Blinqed